Marketing & Social media

De eerste indruk maak jij online!

Meer tijd voor uw klanten

Tijden veranderen, Facebook en Instagram groeien hier in mee.

In de wereld van social media, waar Facebook en Instagram de boventoon voeren, is het van cruciaal belang om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. Met constante veranderingen van algoritmes die jaarlijk evolueren  kan het een uitdaging zijn om de trends en regels bij te houden. Is een ‘vind ik leuk’ op een bericht nog interessant?

Als eigenaar van een autobedrijf snappen wij goed dat tijd een kostbaar goed is. U moet zich richten op verkoop, klantenservice en de algehele bedrijfsvoering. Het managen van social media en marketing kan tijdrovend zijn en u kan u afleiden van uw kernactiviteiten. Daarom bieden we u de mogelijkheid om social media en marketing (deels) uit handen te geven. Ons team van experts is gespecialiseerd in de auto-industrie en weet precies hoe u online kunt opvallen.

Als u klaar bent om de groei van uw autobedrijf te stimuleren zonder de stress van social media en marketing, neem dan contact met ons op. Wij helpen u bij het optimaliseren van uw online aanwezigheid, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: uw klanten en uw auto’s. Vraag vandaag nog een gratis consult aan en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen.

Contact

Neem contact op

Voor verschillende bedrijven in het land helpt A New View. met procesontwikkeling, kwaliteitsverbetering, social media, marketing en fotografie in de automotive branche! Onze missie is bedrijven laten groeien op online gebied.

Creëren van herkenbaarheid en targeting zijn hier belangrijke onderdelen van. Het team van A New View. weet als geen ander wat er voor nodig is om klanten naar de showroom te trekken.

image-contact
Contact Form Demo