Auto fotografie studio

De beste keuze die bij u past!

Geautomatiseerd proces? Of liever zelf de touwtjes in handen?

Keuze stress? Dat kunnen wij goed begrijpen, er is zoveel te kiezen.

Een grote voorraad die maar niet op tijd online komt, niet afhankelijk willen zijn van het weer of opzoek naar iets unieks? Als het gaat om een fotostudio om uw voorraad op de juiste manier te fotograferen zijn er heel veel keuzes. Gelukkig kunnen wij u verder helpen! In de loop der jaren hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd en kunnen wij u voorzien van de juiste oplossing. Wilt u een volledig geautomatiseerd proces? Of liever zelf de touwtjes in handen?

Geautomatiseerd proces – De techniek ontwikkeld zich snel, het is inmiddels mogelijk om uw fotografie proces te automatiseren. Dat betekend, auto naar binnen rijden, één druk op de knop, de foto’s worden gemaakt en automatisch ingeladen in uw verkoopsysteem. Deze methode kan zeer waardevol zijn wanneer uw voorraad dagelijks vernieuwd/uitbreid. Het maken van verkoopfoto’s is tijd rovend, maar doormiddel van een geautomatiseerde fotostudio kunt u makkelijk uw online voorraad up to date houden. Want als uw auto’s niet op het internet staan is het lastig verkopen. In 2021 hebben wij een volledig geautomatiseerde studio neergezet. Wij nemen u graag mee naar een van onze klanten om te zien hoe dit proces in zijn werk gaat.

Touwtjes in handen – Een volledig geautomatiseerde studio is een flinke investering, gelukkig zijn er meerdere oplossingen. Denk aan fotowalls, ondergronden en draaiplateaus. Misschien wel de belangrijkste investering, is het licht. Ook hiervoor zijn verschillende oplossingen die wij voor u kunnen leveren. Het leuke van dit alles? Alles kan! Een betonlook als ondergrond of een circuit? En wat dacht u van een gepersonaliseerde achtergrond die de herkenbaarheid van uw bedrijf weergeeft? Val op tussen de ruim 230.000 online auto advertenties.

Contact

Neem contact op

Voor verschillende bedrijven in het land helpt A New View. met procesontwikkeling, kwaliteitsverbetering, social media, marketing en fotografie in de automotive branche! Onze missie is bedrijven laten groeien op online gebied.

Creëren van herkenbaarheid en targeting zijn hier belangrijke onderdelen van. Het team van A New View. weet als geen ander wat er voor nodig is om klanten naar de showroom te trekken.

image-contact
Contact Form Demo