Over ons

Stan Geerdink, eigenaar A New View.

Al op jonge leeftijd kreeg hij affiniteit met fotografie en al sinds kleins af aan liep hij hele dagen rond met een fotocamera om zijn nek. Al snel groeide deze hobby uit tot zijn grootste passie en werk, niet gek dat Stan op zijn 18de zijn eigen bedrijf begon in de fotografie.

Na jaren lang fotografie ontwikkelde Stan zich door tot social media & marketing expert op gebied van de Automotive branche en zette zijn bedrijf door onder een nieuwe naam: ‘A New View’. Met zijn grote passie voor de automotive branche weet hij klanten enthousiast te maken en naar de showroom te trekken. Fotografie is en blijft daar een groot onderdeel van! Dat is ook terug te zien in de diensten die A New View. levert.

guy

Contact

Neem contact op

Voor verschillende bedrijven in het land helpt A New View. met procesontwikkeling, kwaliteitsverbetering, social media, marketing en fotografie in de automotive branche! Onze missie is bedrijven laten groeien op online gebied.

Creëren van herkenbaarheid en targeting zijn hier belangrijke onderdelen van. Het team van A New View. weet als geen ander wat er voor nodig is om klanten naar de showroom te trekken.

image-contact
Contact Form Demo